Thijs Claassen is werkzaam in de aanleg van tuinen en alle facetten die daarbij komen kijken. Bij Thijs Claassen kunt u dus terecht voor uw complete tuin. Van zwemvijver tot schutting, van bestrating tot beplanting. Thijs Claassen verzorgt particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Heeft u groene vingers? Vindt u het leuk om in de tuin te werken? Of wilt u juist een onderhoudsvriendelijke tuin, of het onderhoud uitbesteden? Daarvoor kunt u allemaal bij Thijs Claassen terecht.

Wij vinden het belangrijk dat we goed werk leveren. Daarom komen we altijd eerst even langs om uw wensen te bespreken. We kunnen door onze ruime ervaring en kennis op het gebied van tuinen ook het juiste advies uitbrengen. Nadat alles besproken is, gaan wij aan de slag. U kunt rustig achterover leunen, wij nemen alles uit handen als het om uw tuin gaat. Als wij weer weg zijn en uw tuin is klaar, kunt u met volle teugen gaan genieten van het resultaat.

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We staan u graag te woord of brengen een offerte uit. Wilt u gewoon eens komen kletsen om te kijken of wij de juiste partij zijn? Dat kan altijd, bel even en wij zorgen dat de koffie klaar staat!

 

Neem contact op